2018. október 18-án 16.00 órakor nyílik a kiállítás

Társalgó festészet

A Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium volt és jelenlegi tanárai állítanak ki az intézmény Társalgó Galériájában. A kiállításon szerepelnek festmények és festészeti problémákra reflektáló munkák. Az iskola képző- és iparművész alkotói megmutatják, hogy a festészet által felvetett kérdésekre együtt, több szakma is keresheti a választ – a kiállítás címe is erre a  gondolatra utal.

A kiállítók: Bonyhádi Károly, Dóra-Horváth Krisztina, Farkas Imre, Hatos Csaba, Nagy Róbert, Nagy Csaba, Marosfalvi Antal, Molnár Mercédesz Dorisz, Mengelsz Ágnes, Somogyi Tamás, Sütő Éva, Stekovics Gáspár, Szabó Gábor, Szántó István, Sziebert-Tóth Juci, Tóth Csaba, Torjay Valter, Varga Bernadett, Vörös Máté, Veres Éva, Veres Gábor, w. Horváth Tibor

2018. december 6-án (csütörtökön) 18.00 órakor nyílik tárlata Horváth Zsófia fiatal szombathelyi festőművésznek, aki az idén megnyerte az OTP Bank és a Szépművészeti Múzeum "Kerülj be a Szépműbe!" című kreatív pályázatát. A kiállítást Horváth Márk esztéta, filozófus nyitja meg.

Zolnai Fanni, mint minden évben, ezúttal is remekelt pingpongban. Ezúttal első helyezett lett az Asztalitenisz Diákolimpia megyei versenyén. Fanni a lány V-VI. korcsoportban versenyzett asztalitenisz egyéni "B" kategóriában. Gratulálunk!

A nyugat.hu közölt fotóriportot iskolánk végzőseinek a szalagavatójáról. A jó hangulatú szalagtűző ünnepséget és bált 2018. december 1-jén tartottuk a Tóvendéglőben. A galéria megtekinthető a nyílra kattintva: